OVER ONS

Public Figure heeft meer dan tien jaar ervaring in het ontwerpen en fabriceren van handgemaakte kwaliteitskleding. Door de stijgende vraag naar onze handgemaakte pakken op maat hebben wij nu de mogelijkheid gecreëerd om online van onze diensen gebruik te kunnen maken zodat stijlbewuste mensen mannen en vrouwen kunnen profiteren van ons vakmanschap, superieure stoffen en uitstekende service.

We streven ernaar voor onze klanten een maatpak te ontwerpen met een persoonlijkheid. Een pak dat aansluit op de loopbaan en sociale behoeftes van veeleisende mannen en vrouwen en dat hun aandacht voor kwaliteit en detail benadrukt. Wat uw persoonlijke wensen ook maar zijn, wij kunnen elke droom faciliteren.

We garanderen dat elke kledingstuk binnen vijf werkdagen na bestelling wordt bezorgd. Ook na de levering is het mogelijk om indien nodig nog aanpassingen te verrichten. Want wij zijn pas tevreden als jij dat bent!

Trakteer jezelf op een maatpak! Voor persoonlijk advies komen wij graag bij je langs. Het werkgebied van Public Figure omvat de regio Amsterdam.

HOE HET WERKT

Public Figure neemt je de maat

Wie denkt dat een maatpak alleen is voorbehouden aan de happy few kent Public Figure nog niet. Want Public Figure is je kleermaker aan huis. Letterlijk. Je kan op twee manieren een pak op maat bestellen:

Persoonlijke afspraak

  1. In de regio Amsterdam komen wij gratis bij je thuis of op kantoor om je maten op te nemen. Voor afspraken buiten deze regio vragen wij een bescheiden vergoeding afhankelijk van de reisafstand.
  2. Je maakt een keuze uit meer dan 100 verschillende stoffen voor je pak op maat.
  3. Binnen vijf werkdagen leveren wij je maatpak persoonlijk af
  4. Bij aflevering past je het pak en worden eventuele aanpassingen uitgevoerd.
  5. Je bent nu de trotse eigenaar van een kwaliteitsmaatpak!